Home » Associació PMA » Què és i què fa l’AMPA

TRÀMITS I DOCUMENTACIÓ

CALENDARI

BALAGUER TELEVISIÓ

2019 ANY DE…

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

Què és i què fa l’AMPA

 

L’Associació de Mares i Pares d’alumnes (AMPA) de l’escola Mont-roig és una entitat sense finalitat lucrativa que neix amb l’objectiu de representar els interessos dels pares i les mares de l’alumnat del Mont-roig, alhora que vetlla perquè l’escola disposi de tots els recursos necessaris per a garantir un ensenyament públic de qualitat i en igualtat per als nostres fills i filles.   

L’AMPA, en coordinació amb l’equip directiu de l’escola i el professorat del centre, treballa pel bon funcionament dels diferents aspectes de l’escola fora de l’àmbit pròpiament lectiu. Les tasques que són responsabilitat de l’AMPA són: 

  • Servei d’acollida: contractació i seguiment d’aquest servei i del monitoratge, Aquest servei s’oferta de 8:00 a 9:00 hores i de 12:30 a 13:30 hores.
  • Servei de menjador: contractació del servei de menjador i monitoratge; seguiment del material de cuina i menjador; supervisió dels menús (normals i de dieta); i de les activitats de menjador. L’empresa contractada per aquest curs 2016-2017 és “La Cuina de la Padrina Lourdes, SL” (cuina de línia calenta).
  • Activitats extraescolars: organitzar i gestionar les activitats que es porten a terme fora de l’horari escolar, de 16:30 a 17:30 hores.
  • Casals: contractació i coordinació de les activitats lúdiques que es realitzen en períodes de vacances escolars. 
  • Festes: Col·laboració en l’organització de la festa de la Castanyada i la festa de Nadal; participació en el Carnestoltes de la ciutat de Balaguer amb l’elaboració d’una carrossa pròpia; i organització de la festa de final de curs. 
  • Consell Escolar: participació en les reunions convocades pel Consell escolar.
  • Altres: promoure la participació de les mares i els pares en la gestió de l’escola; gestionar la comptabilitat de l’AMPA; elaboració dels continguts i disseny de la pàgina web de l’escola i de l’AMPA; promoure activitats de formació pels pares i mares; etc.
 
Per assolir aquestes tasques comptem amb pares i mares voluntàries que col·laboren de manera desinteressada en l’associació. 
 
Us animem a participar i a gaudir de l’escola des de dins!
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Buscar a Google

 

BLOCS DE L'ESCOLA

ENLLAÇOS D'INTERÈS

ESPAI DE RECOMANACIONS