Home » Sin categoría » L’ESCOLA MONT-ROIG CELEBRA AMB UN SOPAR EL SEU DESÈ ANIVERSARI

TRÀMITS I DOCUMENTACIÓ

CALENDARI

BALAGUER TELEVISIÓ

2019 ANY DE…

AMB LA COL·LABORACIÓ DE

L’ESCOLA MONT-ROIG CELEBRA AMB UN SOPAR EL SEU DESÈ ANIVERSARI

El passat divendres, 25 de maig, la comunitat educativa de l’Escola Mont-roig va celebrar el seu Desè Aniversari amb la celebració d’un sopar on hi van assistir més de 170 persones dels diferents sectors de la comunitat educativa: alumnes, famílies, professorat i altre personal…
El sopar es va celebrar al gimnàs de l’escola Àngel Guimerà, doncs l’Escola Mont-roig no disposa d’un espai per acollir activitats d’aquest tipus.
De manera prèvia al sopar i al llarg del mateix es va comptar amb la participació de diferents institucions que van donar a la trobada un caràcter artístic: l’Escola Municipal de Música, l’Escola de Gimnàstica Rítmica, Idansa, Fem música i l’Espai de Dansa “la Xemeneia”.
Amb aquestes actuacions també es va voler posar de manifest la vocació que té el centre de treballar amb altres institucions i obrir-se a l’entorn. Al llarg de la nit diferents sectors de la Comunitat educativa van prendre la paraula i a banda de reivindicar la necessitat d’acabar l’edifici, van posar en valor aquests deu anys de feina que han situat l’escola Mont-roig com un centre de referència.
L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, la regidora d’educació, la presidenta del Consell Comarcal i la inspectora del centre.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Buscar a Google

 

BLOCS DE L'ESCOLA

ENLLAÇOS D'INTERÈS

ESPAI DE RECOMANACIONS